Lahjoita ja tue rauhantyötä

#forgivemoji-kampanja on saanut alkunsa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon aloitteesta. Kampanjassa etsitään uutta emojia kuvaamaan anteeksiantamista. Tavoitteenamme on herättää keskustelua anteeksiannon ja rauhan merkityksestä – yli valtiorajojen, kulttuurien ja uskontojen.

Haluatko tukea kansainvälistä rauhantyötä? Lahjoita hyvään tarkoitukseen.

Rauha ei ole mahdollista ilman anteeksiantoa. Anteeksiantaminen on tärkein askel kohti rauhaa. Yhteistyökumppanimme tekevät jatkuvaa työtä meillä ja maailmalla konfliktien sovittelemiseksi ja estämiseksi. Lahjoittamalla tuet työtä rauhantyön eteen ympäri maailmaa.

Kiitos tuestasi!

CMI

Kestävä rauha tarvitsee aina rauhanomaisesti neuvotellun ratkaisun. Rauhannobelisti Martti Ahtisaaren perustama konfliktinratkaisujärjestö CMI ehkäisee ja ratkaisee väkivaltaisia konflikteja neuvottelun ja vuoropuhelun avulla maailman haastavimmilla kriisialueille. CMI visio tulee presidentti Ahtisaarelta: kaikki konfliktit ovat ratkaistavissa. Minkä ihminen on aloittanut, sen ihminen voi lopettaa. 

Lahjoita tästä

Kirkon Ulkomaanapu

Rauha on elintärkeä, jotta ihmiset voivat elää turvassa ja rakentaa tulevaisuuttaan omassa kotimaassaan. Lahjoituksellasi Kirkon Ulkomaanapu ja Uskonnollisten ja perinteisten toimijoiden rauhanverkosto tekevät sovinnontyötä kestävän rauhan aikaansaamiseksi kaikkein hauraimmissa maissa. Lahjoita nyt ja tue rauhaa! 

Näin lahjoitat: Lähetä tekstiviesti RAUHA numeroon 16499 (15 e) ja tue Kirkon Ulkomaanavun rauhantyötä.

Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseura tekee rauhankasvatustyötä sukupolvi kerrallaan kouluissa ja pakolaisleireillä.  

Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen ja hyvään lapsuuteen. Lapset kuitenkin kärsivät konflikteista eniten. Lähetysseura tekee yhteistyökumppaniensa kanssa työtä lasten oikeuksien ja hyvinvoinnin edistämiseksi sekä tukee rauhankasvatusta maissa, joissa sodat ja uskontojen väliset konfliktit koettelevat ihmisten arkea. Avullamme Lähi-idän pakolaisleirien lapset saavat opetusta seuraamalla koulutelevisio-ohjelmia. Kolumbiassa annetaan rauhankasvatusta ja psykososiaalista tukea konflikteista kärsineille naisille. Ja Palestiinassa kummilapsemme saavat rauhankasvatusta koulussa. 

Lähetysseuran tuen piirissä on sekä kristittyjen perheiden että muslimiperheiden lapsia. Pyrimme työllämme luomaan rauhaa rakentavia suhteita ja edistämään luottamusta yhteisöissä eri taustoista tulevien ihmisten välille. Kerätyt varat käytetään Suomen Lähetysseuran rauhantyössä vuosien 2019-2021 aikana.

Lahjoita tästä