Osallistumisohjeet

Mikä #forgivemoji?

#Forgivemoji on kampanja, jossa anteeksiannolle etsitään omaa emojia. Tavoitteena on lisätä avointa keskustelua eri ihmisryhmien välillä anteeksiantamisesta. Kampanjaan voivat osallistua niin yksilöt kuin organisaatiot. Kampanjaa voi tukea äänestämällä omaa suosikkiaan emojiehdotuksista, lähettämällä oman emojiehdotuksensa tai kertomalla omia kokemuksiaan anteeksiantamisen teemaan liittyen.

Ohjeet osallistumiseen:

  1. Äänestä omaa suosikkiasi emojiehdotusten joukosta.
  2. Voit myös lähettää oman emojiehdotuksesi 15.11.2019 mennessä. Lataa ehdotuksesi täältä. Ehdotuksen voi toteuttaa vapaamuotoisesti, esimerkiksi piirtämällä tai tietokoneohjelmalla. Lähetäthän ehdotuksesi kuitenkin JPG-, PNG- tai PDF-muodossa.
  3. Jaa oma suosikkisi tai ehdotuksesi ja haasta ystäväsi mukaan kampanjaan sosiaalisessa mediassa käyttämällä #forgivemoji-tunnistetta!
  4. Osoita tukesi ja lähetä oma videotervehdyksesi osoitteeseen forgivemoji@kaikuhelsinki.fi.

Kampanjatyöryhmän valitsema raati tekee lopullisen päätöksen emojista 15.11.2019 jälkeen. Voittajaehdotuksella on mahdollisuus päästä maailmanlaajuiseen emojivalikoimaan, sillä kampanjan voittajaemoji lähetetään emojivalikoimaa hallinnoivalle Unicodelle.

Emojiehdotukset julkaistaan kampanjasivuilla. Ehdotuksen yhteydessä julkaistaan ainoastaan lähettäjän nimimerkki ja kotikaupunki. Kampanjan työryhmä nostaa ehdotusten joukosta parhaita ideoita mukaan äänestykseen.

Huomaathan, että lähettämällä oman ehdotuksesi annat kampanjalle oikeudet ehdotuksesi käyttöön, muokkaukseen ja julkaisuun. Kampanja saa vapaasti julkaista ja muokata emojiehdotuksia kampanjan materiaaleissa. Kuvia voidaan hyödyntää verkkosivujen lisäksi esimerkiksi kampanjan sosiaalisen median kanavissa. Alle 18-vuotiailla osallistujilla tulee olla huoltajiensa suostumus ehdotuksen lähettämiselle.

#Forgivemoji-kampanja on saanut alkunsa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon aloitteesta. Kampanjassa etsitään uutta emojia kuvaamaan anteeksiantamista. Tavoitteenamme on herättää keskustelua anteeksiannon ja rauhan merkityksestä – yli valtiorajojen, kulttuurien ja uskontojen.

Luvan tiedot: Numero: ÅLR2019/5703, voimassa 15.8-15.11.2019